class=

Locaties

Het Beatrixgebouw

Het Beatrixgebouw van de Koninklijke Jaarbeurs is het kloppende hart van het Future Green City World Congress. In het imposante Beatrix Theater verwelkomen we deelnemers voor het openingsprogramma en programmeren we de meest vooraanstaande sprekers en cases over inspirerende groene wereldsteden. Het aangrenzende Jaarbeurs Meet Up wordt  getransformeerd tot een groene congreslocatie. In de vele zalen ontmoeten en inspireren de deelnemers elkaar tijdens workshops, debatten, masterclasses, filmvertoningen, science labs en nog veel meer inhoudelijke sessies.

Park Lepelenburg

Park Lepelenburg in het centrum van Utrecht is aangelegd door de beroemde landschapsarchitect Zocher. Dit park op een voormalig bolwerk is favoriet bij menig Utrechter. Ze  luisteren naar muziek uit de muziekkoepel, spelen met hun kinderen in de speeltuin of relaxen in de schaduw van een boom in de ligstoelen. In dit historische park aan de singels uit 1860 kun je op woensdagavond 25 september naar hartenlust meezingen met onze straatartiesten, en met collega-deelnemers drankjes en Hollandse tapas bestellen bij diverse  foodtrucks.

Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is niet zomaar  een museum. Het is een fascinerende  plek waar je ontdekt hoe de trein de wereld heeft veranderd. Met een levensecht station, een theater,  spannende attracties en met wisselende tentoonstellingen. De perfecte plek voor de openingsavond van het Future Green City World Congress.

What’s cooking – Restaurants in de binnenstad

Heb je of wil je nieuwe mensen leren kennen op het Future Green City World Congress? Op donderdag 26 september is het een goed moment om (nader) kennis te maken tijdens de
What’s Cooking Tour die we voor je in petto hebben in diverse restaurants aan en rond de rivier de Oude Rijn in het historische centrum van Utrecht.